FRIVILLIG

Vi går inn i en spennende tid for o-sporten i Østfold. Vi skal arrangere World Cup /Prøve VM i orientering fra 31. august til 2. september 2018 og VM i orientering 12-17. august 2019.

Vi søker nå etter frivillige som kan delta under Prøve VM/World Cup i 2018. Registreringen til VM i 2019 vil åpnes i september 2018. Du binder deg ikke opp til å være frivillig under begge arrangementene om du registrerer deg nå. Prøve VM 2018 varer i tre dager, men det er flere seksjoner som har behov for hjelp både før og etter arrangementet til rigging og andre forberedelser. I registreringsskjemaet kan du oppgi om du har anledning til å delta noen ekstra dager. Dette er ikke bindende og kan også avtales nærmere arrangementet.

Hvis du allerede har meldt deg som frivillig gjennom andre kanaler ønsker vi at du i tillegg registrerer deg i frivilligportalen.

Som frivillig hos oss kan du logge deg inn på "Min side" i frivilligportalen. Her vil du motta all den informasjon du trenger i forbindelse med dine arbeidsoppgaver.

Hvis det noe du lurer på eller ønsker å vite mer om er det bare å ta kontakt med frivilligkoordinator Svend Sondre Frøshaug pr. e-post: frivillig@woc2019.no