NYHETER

Få med deg hele klubben på publikumsløp og støtt de norske løperne i kamp om VM-medaljer.

 I dag ble det klart at Eidsberg Sparebank blir orienterings-VMs første gullsponsor. Dermed er arrangøren et skritt nærmere å skape tidenes VM-fest.

Guro (25), Henrik Julian (12) og Stein (83) gleder seg til å bidra som frivillige under WOC 2019, verdensmesterskapet i Østfold neste sensommer.

Deltakerne i publikumsløpene under VM 2019 skal få nærhet til VM og opplevelser de husker.

Ikke mindre enn 88 medaljer har blitt tatt av en løper fra Østfold-klubbene i VM-historien. Fram til Vm i august i 2019 skal vi presentere disse. Petter Thoresen er nummer 3 ut i vår serie; Østfolds VM-medaljører.

Ikke mindre enn 88 medaljer har blitt tatt av en løper fra Østfold-klubbene i VM-historien. Fram til VM i august i 2019 skal vi presentere disse. Ragnhild Bente Andersen er nummer 2 ut i vår serie; Østfolds VM-medaljører.

Ikke mindre enn 88 medaljer har blitt tatt av en løper fra Østfold-klubbene i VM-historien. Fram til VM i august i 2019 skal vi presentere disse. Per Fosser fra Mysen var den første og er dermed først ut i vår serie; Østfolds VM-medaljører.

Under Norwegian Spring i helgen fikk 15 ungdommer opplæring i karttegning. Nå skal de bidra til vellykket «FinnFram i Østfold»-prosjektet.

22. mars var det kick off der mange møtte opp for å bidra til et vellykket VM i orientering i Østfold i 2019. Slik kan du melde deg til tjeneste for arrangøren.

Totalt 88 VM-medaljer har en løper fra Østfold-klubbene kapret i VM-historien. Frem til WOC 2019, som avvikles i Østfold fra 12. – 19. august, vil du få møte disse løperne i en fast serie.

Planlegg Østfold-VM allerede nå! Planlegg Østfold-VM allerede nå! 27.06.2018 - Få med deg hele klubben på publikumsløp og støtt de norske løperne i kamp om VM-medaljer.
Østfolds VM-medaljører: Petter Thoresen Østfolds VM-medaljører: Petter Thoresen 20.06.2018 - Ikke mindre enn 88 medaljer har blitt tatt av en løper fra Østfold-klubbene i VM-historien. Fram til Vm i august i 2019 skal vi presentere disse. Petter Thoresen er nummer 3 ut i vår serie; Østfolds VM-medaljører.
Blir VMs første gullsponsor Blir VMs første gullsponsor 04.06.2018 -  I dag ble det klart at Eidsberg Sparebank blir orienterings-VMs første gullsponsor. Dermed er arrangøren et skritt nærmere å skape tidenes VM-fest.