Foto: Visit Fredrikstad & Hvaler / Sten Helberg

PUBLIKUMSLØP

Ta med deg klubben og familien til orienterings-VM. Prøv deg selv i det fantastiske VM-terrenget og få en herlig opplevelse. Løp 1 eller 6 publikumsløp – løp i ordinære klasser eller direkteløyper. Under VM-finalene er det storskjerm, et rikelig serveringstilbud, et handelsområde og aktivitetsområde. For barn vil det være barneløype, labyrint, stemplingsrunde og barneparkering. Vi lover tidenes VM-fest i Norge!

*Det vil være busstilbud fra Sarpsborg (flere steder) til og fra alle løp. 
*Det er parkeringsmuligheter ved alle arenaer. 
*Publikumsløpene går i umiddelbar nærhet ved alle VM-arenaer. 
*Det blir O-CAMP i nærhet til Sarpsborg sentrum. 
*Vi kan bistå klubber med å finne overnatting.

Program

Overnatting

Er du eller din klubb på jakt etter et rimeligere overnattingstilbud i forbindelse med VM i orientering i Østfold 2019? Det er utallige muligheter for klubbene, og VM i orientering starter opp «ekstraservice» rundt dette.

Det har vært mange spørsmål fra klubber rundt overnatting for VM 2019 i Østfold, og vi har opprettet «ekstraservice» til klubbene rundt dette denne uka.

Vil du bo idyllisk ved sjøkanten, innenlands eller i bysentrum? Overnattingsstedene og hotellene i Østfold har stor bredde og kvaliteter tilpasset ulike arrangement og behov. Fra Strömstad til Svinesund gjennom Østfold-kysten til Son og Drøbak i Akershus og videre innover til hovedstaden, er det utallige idylliske campingplasser langs Oslofjorden. Fra mange av disse stedene er det ikke lange kjøreturen til finalearenaene og til publikumsløpene.

Fra finalearenaene på Mørk i Spydeberg er det også forholdsvis kort avstand til både Ås, Ski og til Indre Østfold, der det også finnes flere hotell og andre overnattingstilbud.

I umiddelbar nærhet til Sarpsborg sentrum blir det O-Camp (bla tilrettelagt med strøm og ekstra dusjtilbud for campingvogn/bil- boere). Ytterligere informasjon/bookingskjema for O-camp og bobilparkering vil komme på hjemmesiden.

Fra Sarpsborg-området legger vi opp til et busstilbud til og fra alle VM- og publikumsløp, og her legger vi opp til forhåndsbestilling.

For klubber som er interessert i klubbhytter, skoler eller andre enkle overnattingsmuligheter bistår vi så langt vi kan. For litt mindre klubbgrupper eller storfamilier kan vi også være behjelpelige med formidling av hytteutleie ved Østfoldkysten.

Kontaktpersoner for klubber som ønsker slik overnatting, kontakt:
Kjell Einar Andersen
kean@sarpsborg.com
+47 916 16 740

Linker
For mer informasjon om overnatting i Østfold, se Visit Østfold
For mer informasjon om overnatting i Akershus, se Visit Akershus
Se info om publikumsløpene og last ned vår VM-brosjyre
Her går finalene under VM i orientering 2019 14. august, 16. august og 17. august

Kontaktperson for publikumsløpene

Finn Henry Lillestrand
Ansvarlig publikumsløpene VM orientering 2019
Tlf: 993 80 703
E-post: fhlillestrand@gmail.com 

Publikumsløp WC 2018 / prøve-VM