Foto: Visit Fredrikstad & Hvaler / Sten Helberg

PUBLIKUMSLØP

Ta med deg klubben og familien til orienterings-VM. Prøv deg selv i det fantastiske VM-terrenget og få en herlig opplevelse. Løp 1 eller 6 publikumsløp – løp i ordinære klasser eller direkteløyper. Under VM-finalene er det storskjerm, et rikelig serveringstilbud, et handelsområde og aktivitetsområde. For barn vil det være barneløype, labyrint, stemplingsrunde og barneparkering. Vi lover tidenes VM-fest i Norge!

*Det vil være busstilbud fra Sarpsborg (flere steder) til og fra alle løp. 
*Det er parkeringsmuligheter ved alle arenaer. 
*Publikumsløpene går i umiddelbar nærhet ved alle VM-arenaer. 
*Det blir O-CAMP i nærhet til Sarpsborg sentrum. 
*Vi kan bistå klubber med å finne overnatting.

Program


Se vår VM-brosjyre 

Kontaktperson for klubber
Finn Henry Lillestrand
Ansvarlig publikumsløpene VM orientering 2019
Tlf: 993 80 703
E-post: fhlillestrand@gmail.com 

Overnatting

Vil du bo urbant og moderne? Herskapelig og flott? Idyllisk i sjøkanten, innenlands med de dype skoger susende utenfor vinduene eller i bysentrum? Overnattingsstedene og hotellene i Østfold har stor bredde og kvaliteter tilpasset ulike arrangement og behov. 

I umiddelbar nærhet til Sarpsborg blir det O-Camp for interesserte orienteringsløpere og klubber, mens det er også gode muligheter på de ordinære campingplassene som er enda mer tilrettelagt. Fra finalearenaene på Mørk er det også kort avstand til Akershus med overnattingsmuligheter langs kysten mot Oslo, samt flere hotell og andre tilbud. 

Mer informasjon om O-Camp med bestillingsmuligheter kommer senere. For klubber som er interessert i klubbhytter eller andre enkle overnattingsmuligheter bistår vi så langt vi kan, men ta også gjerne kontakt med eierklubbene til O-VM direkte.

For mer informasjon om overnatting i Østfold, se Visit Østfold.
For mer informasjon om overnatting i Akershus, se Visit Akershus.